Dead Man's Fingers
Одного разу на бурхливому англійському узбережжі Сент-Івс, Корнуолл, засновники Dead Man's Fingers вирішили відкинути старі традиції на користь нових смаків та незвичних ароматів. У результаті був створений унікальний ром, який приголомшив світ своєю неповторною пряністю. Компанія взяла за основу класичний рецепт карибського рому, щоб підтримати автентичність напою. А далі - додавання
авторських інгредієнтів, які в комплексі створили ті самі відмінні ноти,
властиві виключно рому DMF.
Про бренд
Dead Man's Fingers Rum - дивовижний карибський ром, який вражає своєю універсальністю, демонструючи унікальність смаків та ароматів у кожній своїй краплині.

У виготовленні асортименту рому DMF компанія робить акцент на натуральності: ароматизаторами всієї лінійки напоїв є екстракти фруктів, трав і рослин. Таким чином
виключається будь-яке штучне виробниче втручання. А головна відмінність рому Dead Man's Fingers полягає у створенні ідеальної та нестандартної основи для всеможливих коктейлів.
Міксологія
Заміксуйте та прикрасьте апельсиновою
(або лимонною) шкіркою
  • 50мл Dead Man’s Fingers Hemp Rum
  • 60мл соку журавлини
  • 25мл сиропу ревеню
  • 5мл соку лайма
Змішайте та прикрасьте долькою лайму
  • Dead Man’s Fingers Hemp Rum
  • Coca-Cola
  • долька лимону
  • кубики льоду
Заміксуйте та прикрасьте невеликими
шматочками імбиру
  • 50мл Dead Man’s Fingers Spiced Rum
  • 25мл соку лайму
  • 60мл імбирного пива
  • 40мл соку манго
  • 2 половинки пешнфрут (маракуї)
Налити банановий ром, додати молоко та викласти кульки морозива з карамеллю між ними. Прикрасити натертим шоколадом і подрібненим печивом.
  • 50 мл DMF Banana Rum
  • 100 мл свіжого молока
  • 4 кульки ванільного морозива
  • карамельний топінг
Заміксувати та прикрасити стружкою
шоколаду
  • 50мл Dead Man’s Fingers Hemp Rum
  • 200мл імбирного елю
  • додати лід, м'яту та лайм


Ви можете створювати ще більш смачніші напої в домашніх умовах.
Завантажте нашу книгу з міксології,
де знайдете прості мікси і профі рецепти коктейлів!
Хочу DMF і собі!