Дім і душа ірландського віскі Dead Rabbit. У самісінькому бунтарському центрі Дубліна.
Банди Нью-Йорка
Спешл історія полягає в тому, що свій дух і назву напій перейняв від однієї з найбезпечніших банд Нью-Йорку, яка звалася «Мертві кролики».
Легендарний бар
The Dead Rabbit Grocery & Grog – бар у стилі ірландського пабу, відкритий у 2013 році партнерами Шоном Малдун і Джеком Макгаррі у Нью-Йорку. Бар двічі назвали найкращим у світі!
Мастер-дистилер
Жодне по-справжньому чудове ірландське віскі неможливо уявити без чудового Master Distiller. Що стосовно The Dead Rabbit? Ну, це все від Дерріла.
Мастер-дистилер TDR
Дерріл МакНеллі — головний мастер-дистилер The Dublin Liberties Whisky Company (DLWC) і один із провідних експертів Ірландії з ірландського віскі.
Як головний мастер-дистилер The Dead Rabbit, Дерріл відповідає за всі аспекти виробництва - від вибору зерен, які будуть використані для створення кожного віскі, до ретельного контролю за процесом. Це все для того, щоб ти насолоджувався віскі найвищої якості.
Деріл більше 20 років у сфері. Він розпочав свою кар'єру будучи учнем на найстарішій віскікурні Ірландії, де він пропрацював 17 років, зрештою досягши своєї мети – стати Master Distiller у 2007 році. На додаток до дистиляції та купажування, Дерріл має великий досвід у всіх аспектах ірландського віскі, включаючи пакування, логістику, управління та розлив.
Також Дерріл отримав нагороду Worshipful Company of Distillers у 2010 році, маючи найвищу оцінку в усьому світі.
Віскі
Своєю назвою віскі завдячує кривавому періоду історії США другої половини XIX століття, коли Нью-Йорком правили банди головорізів. Одним із таких угруповань, досить великих за тими мірками, були "Мертві кролики", лідер яких Джон Моррісі згодом став конгресменом і сенатором від партії демократів.
Рецепт поєднує найкращі солодові дистиляти, що пройшли двоетапну витримку. Спочатку віскі зберігається п'ять років у бочках з-під бурбона, а на завершення - у невеликих нових дубових барилах, зроблених спеціально для компанії-виробника.
Тепер ти один із нас.
Що ж, тепер кожна частинка твого рота посміхається. Це добре. Це дуже добре.
Післясмак
Тепер це знайомство стає ще ближчим. Відчуваєш бунтуючі ноти прянощів? Це The Dead Rabbit говорить з тобою на класичній ірландській мові.
Зроби ковток
Повільно вдихніть. Ось він, багатий та зухвалий аромат з нотами ванілі фруктів, прянощів і спецій. Що ж, ви знаєте, з чим зараз маєте діло.
А як щодо аромату?
Подумайте про мед – густе рідке золото. Це хороший початок.
Пофантазуємо?
Знаменитий бар у Фінансовому кварталі Мангеттена з тією ж зухвалою історією, названий на честь ірландської гангстерської банди. Заклад теж наробив чимало галасу в місті, але в позитивному сенсі. Воно увійшло практично у всі світові рейтинги найкращих барів, зібрало всілякі нагороди та користується завидною популярністю у ньюйоркців та туристів. Атмосфера тут нагадує паби в Ірландії, це і зрозуміло - власники звідти родом. The Dead Rabbit займає будівлю на три поверхи, де на кожному вирує своє життя.
The Dead Rabbit
Grocery & Grog, NYC
Твої вечірки у стилі The Dead Rabbit
Коктейлі
Посуд: олд-фешн Декор: лимонний твіст
1 деш персикового біттеру
1 ч.л. Cane Syrup
0.25 унції Yellow Chartreuse
2 унції Dead Rabbit Irish Whiskey, настоянного на ананасі
Flying Guillotine
Посуд: хайбол Декор: твіст лимону
1 деш Angostura Bitters
1 унція Amontillado Sherry
1.5 унція Dead Rabbit Irish Whiskey
Долити імбирного пива доверху
Dead Rabbit Hi-ball
Smooth Operator
1 деш апельсинового біттеру
1 унція лимонного соку
1 унція сиропу маракуйї
0.5 унції Creme de Peche
2 унції Dead Rabbit Irish Whiskey
яєчний білок
Посуд: сауер Декор: мускатний горіх
Залиш запит, якщо хочеш такої ж атмосфери зухвалого The Dead Rabbit Whiskey