Відродження ірландського винокуріння відбувається завдяки таким виробникам як сім'я Хайд. Цей солодовий віскі витримується 4 роки у 200-літрових сильно обвуглених бочках з-під бурбону. Смак благородний та вишуканий, гармонічно поєднує тона сухофруктів, вершків, соленої карамелі та прянощів. Must try для поціновувачів витриманих віскі!
Ну дуууже недооцінений стиль портвейнів. Сім'я Ван Зеллер були одними з перших, хто познайомив Британію з винами Португалії. Maynard's Extra Dry White має цікавий аромат айви, сушеної груші, лаймового печива та листа зеленого чаю. Смакота!
Вражає з першого знайомства. Сім'ї Сейфрід вдалося на повну розкрити ДНК сорту Riesling. Баланс стиглого тропічного манго та цитрусів з гудроновими нюансами водночас дивує та зачаровує. Ось прям наполегливо рекомендую!))
Безумовно, еліта сучасного італійського виноробства. У 2006 році брати Уліссе створили "лабораторію", з виробництва вина, не чіпаючи дух вина — його теруар. Вишукане вино з оксамитовою текстурою, переповнене стиглими ягодами на фоні карамелі, шоколаду та ванілі. Це просто вааау!