Ідеальне поєднання голландських та італійських особливостей сироваріння: горіховий і витриманий профіль смаку класичних італійських сирів з м’якою текстурою та смаком витриманого сиру Гауда. Легка пікантність у смаку підкорить кожного!
Молодий козячий сир – мастхев до тарілки антипасто. Має ідеальний баланс між солодким та солоним, також у ньому присутні нотки карамелі та іриски. А ще козячий сир легко засвоюється організмом і підходить людям з непереносимістю лактози.
Це любов! Сальчічон зі свинини дюрок має вищий відсоток інфільтрованого мармурового жиру, завдяки чому він добре зберігає вологість. А додавання трюфелю робить його післясмак ну дууууже приємним.
Ну який же аперитив без оливок, особливо, якщо мова йде саме про італійські оливки Bella di Cerignola? Не просто так її називають «Королевою аперитивів». Вага цієї оливки може сягати аж 30 гр! Має подовжену форму, хрустку і щільну м’якоть. Насичений пікантний смак, який вирізняє ці оливки серед інших та робить їх неймовірно смачними.
Ну і звичайно ж, до антипасто завжди додаю мінігрисині, зазвичай класичні, просто з оливковою олією або з кунжутом. А ще, при виготовленні хлібних паличок La Mole використовується натуральна закваска «lievito madre», яка у поєднанні з 4-ох фазним настоюванням тіста, в результаті дає максимально здоровий снек