Фаворити Юлії Зубчук

Ми з нашою хантеркою фуд-напряму Юлією Зубчук підготували для вас нову добірку #хантерирекомендують. Юля виділила саме ті продукти, які чудово поєднуються як між собою, так і з легкими винами або коктейлями для аперитиву, бо обожнює їх і сама.

Сир V.S.O.C Red Label Daily Dairy

Ідеальне поєднання голландських та італійських особливостей сироваріння: горіховий і витриманий профіль смаку класичних італійських сирів з м’якою текстурою та смаком витриманого сиру Гауда. Легка пікантність у смаку підкорить кожного!

Сир козячий Daily Dairy

Молодий козячий сир – мастхев до тарілки антипасто. Має ідеальний баланс між солодким та солоним, також у ньому присутні нотки карамелі та іриски. А ще козячий сир легко засвоюється організмом і підходить людям з непереносимістю лактози.

Ковбаса Salchichon Duroc з трюфелем Sana

Це любов! Сальчічон зі свинини дюрок має вищий відсоток інфільтрованого мармурового жиру, завдяки чому він добре зберігає вологість. А додавання трюфелю робить його післясмак ну дууууже приємним.

Зелені оливки Bella di Cerignola Toscanibus

Ну який же аперитив без оливок, особливо, якщо мова йде саме про італійські оливки Bella di Cerignola? Не просто так її називають «Королевою аперитивів». Вага цієї оливки може сягати аж 30 гр! Має подовжену форму, хрустку і щільну м’якоть. Насичений пікантний смак, який вирізняє ці оливки серед інших та робить їх неймовірно смачними.

Грисині класичні Mr. Grain La Mole

Ну і звичайно ж, до антипасто завжди додаю мінігрисині, зазвичай класичні, просто з оливковою олією або з кунжутом. А ще, при виготовленні хлібних паличок La Mole використовується натуральна закваска «lievito madre», яка у поєднанні з 4-ох фазним настоюванням тіста, в результаті дає максимально здоровий снек