Нетипове біле сухе з Лангедоку, Франції, локального сорту винограду Клерет. В ароматі білі квіти, фрукти, білий персик, а ось у смаку відбувається найбільше здивування: відверто солодкувате до ковтка, а після - фруктове сухе з відтінками кісточкових. Жерар Бертран вміє відкрити погляд на щось нове!
Чому з-поміж двох французів з'явився іспанець? Винний дім Мартін Кодакс з Галісії зміг завоювати місце в топі саме унікальним спектром емоцій, який відчувається, коли дегустуєш вино. Смак вражає свіжістю з відтінками манго, цитрусових та легкими димними нотами. Мінеральність, хрусткі зелені фрукти, сіно - лайк!
Найкраще вино за співвідношенням ціна/якість/емоції. Тут про витонченість та мінеральність французького стилю. Для кращої структури та складнішої ароматики вино додатково витримується на осаді, завдяки чому в ароматі відчувається дюшес та мед.
Його міцність забезпечує прекрасне тіло і за рахунок потрійної дистиляції, притаманній ірландцям, та солодковатості, яку дає хересна діжка, п'ється дуже м'яко, але при цьому насичено.
Назване на честь королівської династії Кенмор в Шотландії. Здивує легкістю та свіжістю аромат стиглого солодкого яблука та випічки. В смаку розкривається поступово, починаючи легкими фруктовими нотками та закінчуючи складними древесними відтінками.