Австралійське червоне сухе із сорту Дюріф (клон французьского сорту Пті Сіра). Воно дійсно вражає ароматикою темних ягід, фіалки і чорного шоколаду з перечними нотами. На смак — повнотіле з нотами прянощів і довгим післясмаком.
Португалія. Червоне напівсухе, фішкою якого є купаж сортів винограду з яких виготовляють популярний Портвейн. Це вино витримують рік в діжках, де воно набуває свого неповторного аромату темних лісових ягід, ванілі з нюансами деревини. Отримаєте неймовірне задоволення від дегустаціїї!
Переходимо до Італії. Це червоне сухе із сортів Санджиовезе і Прімітиво. Виготовлене методом «апассіменто», тобто ягоди підвʼялюються на лозі для збільшеня насиченності в смаку. Аромат вишні, черешні, чорної смородини, чорносливу. Смак просто казка!
Це не тільки про вино. Тож, сири Daily Dairy з Нідерландів мій четвертий фаворит. Рекомендую скуштувати смакові сири такі як: гауда Amanti Red Pesto, гауда Amanti з трюфелем і витримані гауда V.S.O.C. Black Label, V.S.O.C. Gold Label і V.S.O.C. Platinum Label. Ці сири будуть ідеальним поєднанням до червоних вин, коньяку, віскі або рому та і взагалі — насолода просто так.