WH mixology for HoReCa

WH mixology for HoReCa

Навчитись поєднувати кордіали, робити магію в келиху - щоб від синього до фіолетового без барвників і прям на очах? Пфф, запросто. Міксологія - це круто й дуже фаново, особливо, коли з Данею Тарасовим.

Даня - справжній експериментатор-новатор, тому і коктейлі його надсмачні та нетипові. Джин, настояний на горошку, маковий кордіал, інфʼюз коньяку з вишнею - чого він тільки не видумає. Але ми були б не ми, якщо б не зібрали вас як нещодавно в Черкасах, щоб зробити нетиповий тейстінг міцних разом з міксологічними трюками. Дякуємо нашим хантерам - Віктору Журавльову і Костянтину Затулі!

No items found.

Ще один драйвовий івент, цього разу таємниці своїх міксологічних фокусів Даня Тарасов розкрив вже барменам Луцька, а тейстінг наших спірітів провів Костянтин Затула.

Віскі на вершковому маслі, лохиновий кордіал, чого тільки не було в рецептах авторських коктейлів Дані. Покращуємо свої скіли, навчаємо новому вас - це тотал меджик! Дякуємо MOJO Family за простір для наших експериментів і всім, хто був з нами цього дня!

No items found.