Справжнім експертам — спека не заважає: перший ізраїльський віскі M&H, що став рекордсменом міжнародних нагород

Справжнім експертам — спека не заважає: перший ізраїльський віскі M&H, що став рекордсменом міжнародних нагород

Хантерами було ухвалено рішення, що досить про це мовчати. Бо ж раптом серед наших скарбів ви оминули унікальний ізраїльський віскі M&H? Такого розвитку подій ми допустити не можемо.

M&H — перша ізраїльська крафтова винокурня, що спеціалізується на виготовленні віскі та інших алкогольних напоїв. Як то кажуть, головне бажання, а з кліматичними умовами віскілавери розібралися: висока температура та вологість, прискорює процес витримки, надаючи насичений смак за коротший період часу порівняно з традиційними регіонами виробництва напою. Солод, вода, дріжді, дистиляція, витримка в нетипових діжках — і ось перед нами справжній шедевр, народжений в Тель-Авіві. До слова, якщо доля занесе вас в ті краї, то маст-хев сходити на екскурсію до винокурні та побачити процес створення віскі на власні очі.

Лише за 2024 рік цей амбітний виробник вже встиг зібрати купу визначних нагород:

6 золотих медалей від International Spirits Challenge, 2 з яких отримали: 

M&H Single Malt Peated 

M&H Single Malt Sherry Cask 

3 золоті медалі від San Francisco World Spirits Competition:

Double Gold - M&H Single Malt Peated 

Double Gold - M&H Single Malt Sherry Cask

А також M&H Single Malt Peated отримав 95 балів від IWSC - International Wine & Spirits Competition.

«Чудовий зразок у своєму роді, майстерно виготовлений і наповнений ароматами свіжих квітів, меду та відтінком торфу. На піднебінні відчуваються делікатні нотки диму, а також складні ноти абрикоса, м'ясного рагу, тропічних фруктів і вугільного пилу. Післясмак тонко солодкий і димний».

Вердикт хантерів такий: треба брати й куштувати! Смакуйте від найкращих, а ми не перестанемо дивувати вас нашими топ-знахідками.

No items found.