Новинки в асортименті Barceló!

Новинки в асортименті Barceló!

Нагадаємо, що Ron Barceló ― єдиний домініканський ром, створений на 100% з соку цукрової тростини, зібраної з власних плантацій, став еталоном преміальної якості, а бренд увійшов до п’ятірки кращих ромів всесвітнього ринку!

Тож, лови новину: привезли до України два цікавих релізи, на які тааак довго чекали!

Barceló Organic — це результат виняткової прихильності виробника до принципів сталого розвитку. Перший екологічний ром із Домініканської Республіки обмеженого виробництва зі свіжого соку цукрової тростини з найстарішої власної плантації Barceló. Ром витримується у добірних дубових бочках, які ще ніколи не використовувалися і навіть етикетка еко — з волокна натуральної цукрової тростини та органічного чорнила. Спробуйте соло або як основу для коктейлів, щоб насолодитися інтенсивним янтарним кольором, ароматом карамелізованої черешні, какао та тютюну з присмаком смажених горіхів та рожевого перцю.

Спробуй коктейль Organic Basil Smash:

60 мл Barceló Organic

30 мл лимонного соку

15 мл цукрового сиропу

8 листочків базиліку

У шейкері спочатку змішайте лимонний сік і базилік, потім додайте ром та цукровий сироп і ще раз перемішайте. Процідіть коктейль у склянку з льодом. Прикрасьте листочками базиліку та насолоджуйтесь.

Спробуй коктейль Organic & Spicy:

15 мл Barceló Organic

15 мл лікеру Triple Sec

60 мл лимонного соку

30 мл цукрового сиропу

2 слайси огірка

½ ч. л. тертого імбиру

Змішайте в шейкері ром, лікер, імбир, лимонний сік та сироп, додайте слайс огірка і знову перемішайте. Перелийте напій у склянку наповненою льодом, прикрасьте шматочком огірка. Смакуйте!

Ще одна новинка в асортименті Barceló — Imperial Porto Cask. Ром увійшов до лімітованої серії Imperial Rare Blends Collection, яка включає три рідкісні преміальні купажі з вишуканими смаками: Porto Cask, Mizunara Cask та Maple Cask. Rare Blends - це роми з найчистішого соку домініканської цукрової тростини та витримка у дубових діжках різного ступеня випалу. Тож, Ron Barceló набув ще більшої унікальності серед домініканських та світових брендів рому!

Barceló Imperial Porto Cask - це перший ром лімітованої серії, який ми привезли в Україну! Після купажування Porto Cask витримується в автентичних діжках з портвейну Tawny 10, що надає унікальної складності та багатства смаку. Він ідеально підходить для тих, хто шукає нові враження!

No items found.