І це тільки початок: чотири нагороди від IWSC для престижного коньячного дому Ragnaud-Sabourin!

І це тільки початок: чотири нагороди від IWSC для престижного коньячного дому Ragnaud-Sabourin!

Ragnaud-Sabourin — це справжня легенда, яку оспівують з покоління в покоління. Винятковий коньяк, народжений завдяки ґрунтам Grande Champagne, першому Cru Cognac, континентальному клімату та особливим сортам винограду Folle Blanche і Colombard. Виробництво проходить традиційним методом подвійної дистиляції у мідних аламбіках. Витримка відбувається у дубових бочках, які надають коньяку його характерні смакові та ароматичні якості. Такий вишуканий і легкий, ще й Since 1850 року, до речі, бо сімейні традиції понад усе.

Бездоганний смак та репутація — вартують гідної винагороди, тож розповідаємо.

Ragnaud Sabourin N° 4 VS Cognac

98 балів від IWSC 

Нагорода «TROPHY».

«Інтригуючий яскравий квітковий аромат, білий виноград та абрикосові ноти, що в смаку поєднуються зі шкірою, лимонною цедрою та соковитими фруктовими відтінками. Добре збалансований напій нотами дуба, що демонструє привабливий та освіжаючий профіль і хорошу концентрацію, що завершується довгим післясмаком».

Ragnaud Sabourin N° 25 XO Cognac

92 бали від IWSC

«М'який та елегантний, імбир, спеції, гриби, білий перець та абрикоси відчуваються в ароматі та смаку. Має тривалу солодкість, відтінок тепла та збалансований характер».

Ragnaud Sabourin N° 20 Reserve Speciale Cognac

91 бал від IWSC 

«Яскраве вираження ананасу, ванілі, жовтих квітів, абрикоса, нектарина і дуба в ароматі, що поєднується з нотами пряності і добре інтегрованою солодкістю».

Ragnaud Sabourin N° 35 Fontvieille Cognac

93 бали від IWSC

«Яскраві прянощі, чорна смородина, абрикосовий джем, нотки дерева, квіткові ноти і виноградний аромат в носі в поєднанні з багатим солодким смаком, що демонструє бочкові прянощі. Зі структурою і щільністю».

Ragnaud-Sabourin — символ елегантності та витонченості у світі коньяку. Навіть найвибагливіші поціновувачі будуть приємно здивовані напоєм, який безперечно можна вважати гордістю французької культурної спадщини. Час відправлятися на полювання за цим скарбом, тож ви знаєте, що робити і до кого звертатися!

No items found.