Така нагорода вважається найвищим знаком якості, для нашої води це вже вчетверте. Міжнародний інститут смаку проводить об'єктивне сенсорне оцінювання: його журі дотримується суворої методології сліпої дегустації, при якій зразки продуктів анонімуються, щоб уникнути будь-яких упереджених оцінок.
Окрім оцінки показників продукту відповідно до 5 стандартних сенсорних критеріїв, журі надає коментарі, а також пропозиції щодо подальшого вдосконалення товару та поєднання продуктів.
Найкращі кухарі та сомельє світу оцінили унікальність води, у присмаку якої абсолютна відсутня солонуватість, завдяки її особливо низькому вмісту натрію (один з найнижчих з-поміж усіх мінеральних вод), а також рівню pH 8,0.