Лікер Dead Man's Fingers Raspberry Rum Cream Liqueur — це тонка суміш рому, малини та вершків. Використовуючи видатний карибський ром Dead Man's Fingers, який змішали з м’якими насиченими вершками, що розкривають чудові малинові ноти для неймовірного смаку ромового лікеру. Цей м’який оксамитовий ромовий лікер з ароматом свіжої малини дуже смачний, якщо його подавати з льодом. Спробуй в шотах або в коктейлях.До речі, срібний переможець San Francisco World Spirits Competition 2022!
Ну що, заміксуємо фірмові коктейлі?
RASPBERRY DREAM B-OAT
- 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
- 30 мл кавового лікеру
- 30 мл вівсяного молока
Приготування: перелийте всі інгредієнти в склянку з льдом, перемішайте. Прикрасьте свіжими ягодами малини на шпажці.
RASPBERRY DEATH WISH
- 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
- 25 мл малинового сиропу
- 1 кулька малинового морозива
Приготування: змочіть вінця бокалу для маргарити розтопленим білим шоколадом, занурте або посипте їх сухою малиною. Додайте всі інгредієнти в шейкер, добре збовтайте і перелийте в склянку.
DEAD MAN'S RASPBERRY RIPPLE
- DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
- 150 мл вівсяного молока
- 25 мл крему
- 1 кулька ванільного морозива
- малиновий сироп
Приготування: додайте всі інгредієнти в шейкер і добре збовтайте, перелийте у високу склянку. Прикрасьте збитими вершками і посипте сублімованою малиною.
RASPBERRY ESPRESSO MARTINI
- 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
- 20 мл Frangelico
- 50 мл холодної кави
Приготування: додайте всі інгредієнти поверх льоду в шейкер, енергійно збовтайте протягом 20 секунд, процідіть у келих купе та прикрасьте ягодами малини.
BERRY DEAD MAN’S HOT CHOCOLATE
- 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
- 1 ст. ложка какао-порошку
- 150 мл молока (якого - на ваш вибір)
Приготування: нагрійте молоко на плиті або в мікрохвильовій печі (обережно, щоб воно не закипіло), змішайте з какао порошком до повного поєднання та додайте вершковий лікер. Прикрасьте збитими вершками, зефіром та какао.
DEAD MAN’S RASPBERRY SUNDAE
- 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
- 150 мл вівсяного молока
- 25 мл вершків
- 1 кулька ванільного морозива
Приготування: збризніть високу склянку шоколадним сиропом. Додайте всі інгредієнти в шейкер і добре струсіть. Перелийте в склянку та прикрасьте збитими вершками та кульками.
Що б ви не робили – насолоджуйтесь!