Як там DMF?

Як там DMF?

Лікер Dead Man's Fingers Raspberry Rum Cream Liqueur — це тонка суміш рому, малини та вершків. Використовуючи видатний карибський ром Dead Man's Fingers, який змішали з м’якими насиченими вершками, що розкривають чудові малинові ноти для неймовірного смаку ромового лікеру. Цей м’який оксамитовий ромовий лікер з ароматом свіжої малини дуже смачний, якщо його подавати з льодом. Спробуй в шотах або в коктейлях.До речі, срібний переможець San Francisco World Spirits Competition 2022!

Ну що, заміксуємо фірмові коктейлі?

RASPBERRY DREAM B-OAT

  • 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
  • 30 мл кавового лікеру
  • 30 мл вівсяного молока

Приготування: перелийте всі інгредієнти в склянку з льдом, перемішайте. Прикрасьте свіжими ягодами малини на шпажці.

RASPBERRY DEATH WISH

  • 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
  • 25 мл малинового сиропу
  • 1 кулька малинового морозива

Приготування: змочіть вінця бокалу для маргарити розтопленим білим шоколадом, занурте або посипте їх сухою малиною. Додайте всі інгредієнти в шейкер, добре збовтайте і перелийте в склянку.

DEAD MAN'S RASPBERRY RIPPLE

  • DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
  • 150 мл вівсяного молока
  • 25 мл крему
  • 1 кулька ванільного морозива
  • малиновий сироп

Приготування: додайте всі інгредієнти в шейкер і добре збовтайте, перелийте у високу склянку. Прикрасьте збитими вершками і посипте сублімованою малиною.

RASPBERRY ESPRESSO MARTINI

  • 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
  • 20 мл Frangelico
  • 50 мл холодної кави

Приготування: додайте всі інгредієнти поверх льоду в шейкер, енергійно збовтайте протягом 20 секунд, процідіть у келих купе та прикрасьте ягодами малини.

BERRY DEAD MAN’S HOT CHOCOLATE

  • 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
  • 1 ст. ложка какао-порошку
  • 150 мл молока (якого - на ваш вибір)

Приготування: нагрійте молоко на плиті або в мікрохвильовій печі (обережно, щоб воно не закипіло), змішайте з какао порошком до повного поєднання та додайте вершковий лікер. Прикрасьте збитими вершками, зефіром та какао.

DEAD MAN’S RASPBERRY SUNDAE

  • 50 мл DMF Raspberry Rum Cream Liqueur
  • 150 мл вівсяного молока
  • 25 мл вершків
  • 1 кулька ванільного морозива

Приготування: збризніть високу склянку шоколадним сиропом. Додайте всі інгредієнти в шейкер і добре струсіть. Перелийте в склянку та прикрасьте збитими вершками та кульками.

Що б ви не робили – насолоджуйтесь!

No items found.