Be Wine Show повертається!

Be Wine Show повертається!

Масштабна подія винного світу від HOTELIERO на два дні об’єднає кращих локальних та міжнародних виробників, рестораторів, готельєрів, експертів винної індустрії, професійних сомельє та поціновувачів винної культури. На заході будуть представлені сотні брендів вина і не тільки, українські виробники імпортери презентують кращі новинки, а також проведуть професійні дегустації та спід-тестінги.

Коли? 30.09 - 01.10 2023 року

Де? Київ, КВЦ «Парковий»

Цьогоріч Be Wine Show проходитиме під гаслом «Recovery» і буде присвячене відновленню винної індустрії.

Ми розуміємо, що досить амбітно говорити про відновлення зараз, коли ще триває повномасштабна війна. Але попри війну та втрати, виноградна лоза продовжує рости та квітнути щороку. Наше завдання зараз — зберегти те, що є, і готувати грунт на майбутнє, щоб цикл життя продовжувався.

Як винороб доглядає за лозою після заморозків, так і ми об’єднаємо професіоналів індустрії, щоб «відігріти» українське виноробство від холодного лютого 2022-го, що розтягнувся вже більш ніж на півтора року.

Be Wine Show доєднується до збору від United24: частина коштів з проданих квитків та напоїв піде на гуманітарне розмінування: https://donorbox.org/collins_demining

Долучайтеся до розвитку винної культури України та ставайте партнером Be Wine!

Усі деталі про подію та квитки тут: https://bewine.show/

До зустрічі на новому Be Wine Show: Recovery.

Хантери теж будуть там!

Cheers to Life, Cheers to Wine!

No items found.