Be Wine International Wine Show 2024 бути!

Be Wine International Wine Show 2024 бути!

Ми знаємо, що ви сумували, хантери вже й самі зачекалися! Масштабна винна подія, яка об’єднує поціновувачів винної культури, локальних та міжнародних виробників, імпортерів, сомельє та представників HoReCa знову відбудеться в Києві.

За нашою доброю традицією OKWINE та Wine Hunters не лише тримають планку, а й значно її підвищують. Цьогоріч ми плануємо дещо грандіозне: понад 50 виробників з усього світу, більш як 200 позицій вина (і не тільки), Food bar з неймовірними закусками, Bubbles Bar цінителям ігристого та коктейлі на вині, що сколихнуть ваші рецептори. Як завжди — вполювати більше сюрпризів можна на наших стендах.

Коли: 25-26 травня

Де: Київ, КВЦ «Парковий»

Програма Be Wine 2024 вражає:

- 2 дні унікального досвіду та якісного дозвілля;

- 5 залів дегустацій, Wine Zone, Food & Lounge Zone;

- понад 100 дегустацій за два дні;

- ком’юніті сомельє, кавістів, імпортерів, виробників вина, рестораторів та готельєрів.

Захід буде однаково цікавим як професіоналам, так і тим, хто лише починає свій захопливий шлях у світі чи не найпопулярнішого напою всіх часів і народів. Це унікальна подія, де за 2 дні ви познайомитеся з ключовими брендами та локальними виробниками, зустрінете однодумців, а можливо й потенційних партнерів. Організатори знають як поєднати корисне з цікавим, тож на вас чекає незабутня авантюра й ефективний нетворкінг.

Be Wine International Wine Show — це про розвиток, підтримку фахівців, експертні знання, обізнаність та свідомість у споживанні. Це про людей і для людей. Запрошуємо вас до нашого ком'юніті поціновувачів культури, історії та філософії вина!

Але й про добрі справи не забуваємо. Організатори Be Wine International Wine Show, а саме експерти подій гостинності – компанія Hoteliero, зробили невід'ємною частиною своїх подій благодійну допомогу та підтримку тих, завдяки кому є змога проводити наші заходи. Hoteliero підтримує Superhumans Center – частину прибутку від продажу квитків на Be Wine, а також 100% прибутку від всіх інтерактивів Be Wine передаються на підтримку Superhumans Center. Тож, відвідуючи Be Wine та інші події Hoteliero, ви допомагаєте пацієнтам Центру. У цій синергії всі разом ми розвиваємо індустрію та робимо маленькі добрі справи для підтримки великих людей нашої країни.

Щоб вполювати квиточки, тисніть сюди. Скоро побачимось!

No items found.