Агітуємо за найкращих: як у виданні The Spirits Business оцінили Agitator у 2024 році

Агітуємо за найкращих: як у виданні The Spirits Business оцінили Agitator у 2024 році

The Spirits Business — авторитетне міжнародне видання, яке спеціалізується на висвітленні новин та аналітики в індустрії алкогольних напоїв. Цьогоріч усі 4 віскі Agitator отримали високі нагороди від колегії професійних суддів в категорії Global World Spirits Masters. А саме:

Agitator Blended Whisky — срібло

М'який шведський купажований віскі, який елегантно поєднує традиції та інновації, створюючи віскі, настільки ж смачний, наскільки й прогресивний. Поєднання ретельно виготовленого зернового віскі з віскі, витриманим в американських дубових, каштанових, хересних бочках та бочках з-під бурбона.

Agitator Single Malt Whisky — золото

Цей віскі є втіленням Agitator: революційний односолодовий віскі, витриманий у чотирьох особливих бочках: з нового американського дуба, бурбону, хересу та каштану.

Agitator Chestnut Cask — золото

Каштанові бочки, як відомо, чудово підходять для витримки віскі, але в деяких країнах, наприклад, у Шотландії, вони заборонені. У Agitator ми ставимо науку вище за традиції, і наша пристрасть полягає в тому, щоб експериментувати з різними видами деревини, а не обмежуватися лише дубом.

Blind Seal Rye Whisky — золото

Житній віскі Blind Seal — це данина поваги до оригіналу, виготовлений за всіма стандартами якості віскі з-за океану. За винятком того, що його солодять, дистилюють і витримують у бочках в Арбозі, Швеція.

Хантери бажають подальших здобутків й ще більше заслужених перемог віскі-агітаторам! А всім небайдужим до неординарних смаків — вдалого полювання на цих шведських зірочок у світі віскі.

No items found.