Agitator - унікальний віскі родом зі Швеції

Agitator - унікальний віскі родом зі Швеції

Agitator Whiskymaker - це одна з найсучасніших компаній, яка багато в чому відрізняється від інших віскікурень. Звучить зухвало? Знаємо, а отже, розповідаємо чому.

Це перший у світі виробник солодового віскі, який здійснює вакуумну дистиляцію. Однією з найбільш відмінних особливостей виробничого процесу Agitator є те, що весь спирт переганяється саме у вакуумі.

Oskar Bruno, керівник віскікурні пояснив: «Ми прагнули створити підприємство для ефективного виробництва високоякісної продукції, яке б будувалося на нових технологіях, що можуть розкрити весь потенціал віскі. Ми ніколи не підемо на компроміс у тому, що стосується якості».

Щоб збільшити розмаїття асортименту і надати окремим продуктам саме той смаковий профіль, компанія побудувала віскікурню з подвійною парою перегінних кубів: wash stills та spirit stills, але з абсолютно різними формами та властивостями. Саме вузькі перегінні куби дають легкий, солодовий і фруктовий дистилят, а короткі перегінні куби - більш важкі, різкі та димні смакові ноти.

Агітуємо спробувати: Agitator пропонує розмаїття унікальних шведських віскі.

Blended Whisky

Солодовий віскі в складі купажу виготовлений за допомогою нетрадиційної вакуумної дистиляції та витриманий у нових бочках з американського дубу з-під хересу й бурбону. Далі напій змішують із зерновим віскі, витриманим також у бочках з-під бурбона і бочках з нового американського дубу.

Single Malt Whisky

Після ретельної перегонки віскі витримують у різних бочках: з-під бурбона, з-під хересу та бочках із нового американського дуба й каштана.

Single Malt Rok Whisky

Цей віскі дозріває у бочках з острова Айла в Шотландії, а також в бочках із каштана. Завдяки цьому він отримує широкий букет унікальних ароматів.

Запитуй у хантерів, замовляй, смакуй та ділись своїми враженнями!

No items found.