Волонтерство Wine Hunters і OKWINE під час війни

Волонтерство Wine Hunters і OKWINE під час війни

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Wine Hunters  разом з мережею виномаркетів OKWINE були зосереджені на гуманітарних ініціативах. Наша команда допомагала Збройним Силам і ТрО України, лікарням, дітям та людям похилого віку, забезпечуючи їжею та водою – усім наявним на той час в маркетах.

Не вистачає слів вдячності всім, хто допомагає нашій країні вистояти в такі важкі часи.Дякуємо хлопцям та дівчатам з ЗСУ та ТрО.Дякуємо тим, хто закуповує техніку та готує їжу для наших захисників.Дякуємо волонтерам, які ризикують життям, щоб допомагати людям у гарячих точках.Дякуємо всім, хто задонатив гроші для нашої перемоги, адже кожна ваша гривня може стати рятівною. Не зупиняємось і ми.

Кожен з нас герой. Кожен, хто захищає наше життя на передовій. Кожен, хто готує та жбурляє коктейлі Молотова у ворога. Кожен, хто волонтерить під обстрілами, піклуючись про харчі та медикаменти. Кожен, хто надає прихисток сім’ям та тим, хто має лапки. Кожен, хто тицяє пальцем, відбиваючи спамні атаки. І навіть, якщо ти знаходишся вдома, гортаєш та фільтруєш свою стрічку новин, ти теж герой, бо панікувати - не ок.

Перемога за нами, бо всі серця українців б’ються в унісон за наше майбутнє!

Слава Україні!

No items found.