Berkshire родом із мальовничого маєтку Яттендон. Його територія займає близько 9000 акрів у Західному Беркширі, і славиться своєю багатою флорою. Сільська місцевість також відома тим, що на ній росте найбільша кількість різдвяних норвезьких ялинок в Англії. Екологічно чиста місцевість і віддаленість від промислової частини міста дозволяють створювати джин, перебуваючи вгармонії з природою.
Berkshire дітище Джонні Ніла, нащадка сім'ї Ґрінолл-Уітлі, яка займається виробництвом джину з 1762 року.
Філософія бренду визначає його місію, а саме – створення ботанічних спиртів на основі місцевих рослин. Повага до традицій, ідеально розроблені рецептури, а також використання добірних інгредієнтів принесли невеликому виробництву популярність. Досвід предків дозволив розробити класичний джин з простим, але елегантнимсмаком на основі 8 компонентів.
Ви можете створювати ще більш смачніші напої в домашніх умовах. Завантажте нашу книгу з міксології, де знайдете прості мікси і профі рецепти коктейлів!
Налийте джин, потім сік та мед у шейкер та додайте лід. Добре струсіть, поки вміст повністю не охолоне. Процідіть в охолоджений келих для мартині, а потім прикрасьте довгою смужкою цедри лимона або апельсина.
Floradora
50 мл Berkshire Botanical Rhubarb & Raspberry Gin
20 мл свіжого соку лайма, шматочок лайма
10 мл цукрового сиропу
свіжа малина
імбирний ель
Додайте джин, сік лайма, цукровий сироп і 2-3 свіжих ягоди малини в шейкер. Наповніть великою кількістю льоду і струсіть. Процідіть у склянку хайбол, наповнену льодом, через ситечко. Долийте імбирного елю і прикрасьте скибочкою лайма та малиною.
Bee's Knees
50 мл Berkshire Honey & Orange Blossom Gin
20 мл лимонного соку
1 столова ложка рідкого меду
апельсиновий або лимонний твіст
Налийте джин, потім сік та мед у шейкер та додайте лід. Добре струсіть, поки вміст повністю не охолоне. Процідіть в охолоджений келих для мартині, а потім прикрасьте довгою смужкою цедри лимона або апельсина.
Контакти
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.