Створений із цінного нектару найкращих сортів домініканського цукрового очерету власних плантацій. Barceló Imperial є результатом мрії про витримку запасів наших найкращих ромів. Витриманий в природних умовах до десяти років у найкращих кліматичних умовах Barceló Imperial – це вишукана чуттєва гармонія кольору, аромату та смаку.
Інтенсивний мідно-бурштиновий колір.
Аромати вершкового масла, сушеної черешні, насиченої ванілі, ананасового джему та карамелізованих волоських горіхів, за делікатним вступом слід сухий, фруктовий смак. Середній та живий смак з великою глибиною та балансом.
ДЕГУСТАЦІЙНІ
НОТАТКИ
Приємний соло, з льодом та у приготуванні класичних коктейлів.
ІДЕАЛЬНО ДЛЯ
У високий бокал додайте ром з льодом, вичавіть сік з лимона та додайте тонік. Прикрасьте скибками улюблених фруктів.
приготування
Час приготування
4 хв
Алкоголь
33%
Порції
1
ІнгРЕдієнти
• 60 мл рому Barceló Imperial
• 3 краплі Ангостури
• 1 кубик коричневого цукру
• 15 мл охолодженої води
• 6 кубиків льоду
• 1 завиток апельсинової цедри та 1 черешня для декорування

приготування
У неглибокий стакан покладіть цукор, змочіть його краплями ангостури. Додайте воду та подрібніть суміш до отримання червоного сиропу. Додайте 2-3 кубики льоду, 30 мл рому та перемішайте. Додайте ще 2-3 кубики льоду й залишки Barceló Imperial та знову перемішайте. Скрутіть цедру та додайте її в коктейль, щоб отримати ефірну олію. Перемішайте в останній раз та прикрасіть черешнею.

Час приготування
4 хв
Алкоголь
33%
Порції
1
• 60 мл рому Barceló Imperial
• 1 лимон
• тонік
• мікс фруктів для декору
ІнгрEдієнти
інші роми