Народжується із цінного домініканського очеретяного соку, витримується в сильно обпалених діжках, що надає йому відмінних рис у своїй категорії. Після складання купажу та витримки до 6 років майстри Barceló піддають продукт складному процесу охолодження, що гармонізує купаж.
ІДЕАЛЬНО ДЛЯ
Приємний з льодом та у приготуванні коктейлів високого рівня.
ПРИМІТКИ ПРО ДЕГУСТАЦІЮ
Бурштиновий колір, аромати карамілізованої ванілі, вершкового шоколаду, тонкі відлуння тютюну та ароматні нотки цитрусових.
Округлий і ніжний початок, легкий, але стійкий смак із фруктовим та смачним завершенням.
ІнгрЕдієнти
• 1 ½ унції Barceló Dark Series
• 1 унція мигдального молока
• ½ унції фісташкового сиропу
• ½ унції холодної кави Арабіка
• Кавові зерна
• Паличка кориці
приготування
Розімніть імбир за допомогою ступки і поступово введіть решту інгредієнтів. Струсніть, процідіть і перелийте в склянку, наповнену льодом. Прикрасити імбиром і листям лимонної трави.
ІнгрЕдієнти
• 45 мл Barceló Dark Series
• 130 мл мигдального молока
• 15 мл фісташкового сиропу
• 75 мл холодної арабської якісної кави
• Кавові зерна
• Паличка кориці
приготування
Перелийте всі інгредієнти в шейкер, додайте трохи льоду і енергійно струсіть.
Подавайте у високому коктейльному келиху, додавши кубики льоду. Прикрасьте кавовими зернами та паличкою кориці.
Порції
Алкоголь
1
Час приготування
28%
4 хв
4 хв
13%
Час приготування
1
Алкоголь
Порції
інші роми