• 60 мл рому Barceló Blanco
• свіжа м’ята
• лимон або лайм
• содова
• 2 ч.л. коричневого цукру
• подрібнений лід
В стакан помістіть перцеву м'яту та цукор; вичавіть лимон, використовуючи мадлер, та подрібніть, перемішуючи, три інгредієнти, щоб не пошкодити листя м'яти. Додайте колотий лід до половини склянки, потім білий ром та добре перемішайте. На завершення досипте лід до обідка та заповніть простір содовою. Прикрасьте свіжою гілочкою м'яти.
• 60 мл рому Barceló Blanco
• 15 мл sour mix
• 15 мл соку червоного винограду
• 30 мл апельсинового соку
• 1 скибка апельсина та черешня для декорування
У хайбол додайте лід,
білий ром, сауер-мікс, виноградний та апельсиновий соки та перемішайте. Прикрасьте свіжим апельсином та коктейльною черешнею.