Витриманий до двох років у дубових діжках. Результатом
є блискучий кристально-чистий ром, отриманий після ретельної фільтрації деревним вугіллям. Ідеально підходить для приготування найпопулярніших коктейлів.
ІДЕАЛЬНО ДЛЯ
Вживання в чистому вигляді та в якості основи для коктейлів.
ДЕГУСТАЦІЙНІ
НОТАТКИ
Прозорий. Має аромат зеленого банана, білого перцю. Ніжний і м'який початок, потім солодкі нотки, зелений банан, кориця та рожевий перець.
інгрЕдієнти
• 60 мл рому Barceló Blanco
• свіжа м’ята
• лимон або лайм
• содова
• 2 ч.л. коричневого цукру
• подрібнений лід
приготування
В стакан помістіть перцеву м'яту та цукор; вичавіть лимон, використовуючи мадлер, та подрібніть, перемішуючи, три інгредієнти, щоб не пошкодити листя м'яти. Додайте колотий лід до половини склянки, потім білий ром та добре перемішайте. На завершення досипте лід до обідка та заповніть простір содовою. Прикрасьте свіжою гілочкою м'яти.

інгрЕдієнти
• 60 мл рому Barceló Blanco
• 15 мл sour mix
• 15 мл соку червоного винограду
• 30 мл апельсинового соку
• 1 скибка апельсина та черешня для декорування
приготування
У хайбол додайте лід,
білий ром, сауер-мікс, виноградний та апельсиновий соки та перемішайте. Прикрасьте свіжим апельсином та коктейльною черешнею.
Час приготування
4 хв
Алкоголь
43%
Порції
1
1
Порції
43%
Алкоголь
4 хв
Час приготування
Інші роми