Виготовлений із свіжого соку, видобутого на плантаціях цукрової тростини, витриманий протягом 4 років у дубових діжках з-під бурбону. Ром з авантюрним духом найвищої якості, синонім найчистішого аромату Карибського моря, гідний найблагородніших домініканських традицій.
ІДЕАЛЬНО ДЛЯ
Ідеальний соло або з колою, також у якості основи для різноманітних коктейлей з ромом.
ДЕГУСТАЦІЙНІ
НОТАТКИ
Напій має яскравий бурштиновий колір.
Спокусливі аромати розтопленої карамелі
з помітними нотками перцю та тютюну.
З сухим тілом, чудовим фруктовим смаком і злегка пряним післясмаком.
У келих для хайболу додайте кілька кубиків льоду, потім ром і, нарешті, вичавте три дольки лимона. Опустіть всередину одну з вичавлених часточок і наповніть келих колою. Прикрасьте лимонною часточкою, що залишився.
приготування
• 45 мл рому Barceló Añejo
• Кока-Кола
• лимон або лайм, розрізаний на 4 частини
• лід
ІнгрЕдієнти
ІнгрЕдієнти
15 мл Кюрасао
60 мл Barceló Añejo
15 мл мигдального сиропу
15 мл простого сиропу
22 мл лимонного соку
Нарізаний ананас, вишня, тропічні квіти
приготування
Перелийте всі інгредієнти в шейкер, куди ви попередньо поклали шість кубиків льоду; закрити шейкер і енергійно струшувати до утворення шару інею; процідити і подавати в стакані; доповнити, прикрасивши ананасом, вишнею та 1/4 лимона.
1
43%
4 хв
Порції
Алкоголь
Час приготування
4 хв
43%
1
Час приготування
Алкоголь
Порції
інші роми