У келих для хайболу додайте кілька кубиків льоду, потім ром і, нарешті, вичавте три дольки лимона. Опустіть всередину одну з вичавлених часточок і наповніть келих колою. Прикрасьте лимонною часточкою, що залишився.
• 45 мл рому Barceló Añejo
• Кока-Кола
• лимон або лайм, розрізаний на 4 частини
• лід
15 мл Кюрасао
60 мл Barceló Añejo
15 мл мигдального сиропу
15 мл простого сиропу
22 мл лимонного соку
Нарізаний ананас, вишня, тропічні квіти
Перелийте всі інгредієнти в шейкер, куди ви попередньо поклали шість кубиків льоду; закрити шейкер і енергійно струшувати до утворення шару інею; процідити і подавати в стакані; доповнити, прикрасивши ананасом, вишнею та 1/4 лимона.